Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Новини


12 лютого 2011

Щодо Закону України "Про захист персональних даних".

Шановні читачі мого сайту!

Нещодавно на сторінках газети «Голос України» опубліковані, а тому стали такими, які необхідно виконувати, два Закони України, присвячені особливостям оприлюднення будь-якої інформації взагалі та інформації, яка містить персональні дані героїв публікації зокрема. Згідно з відповідними статтями цих законів віднині забороняється публікувати без згоди героїв публікації їх персональні дані, включаючи прізвище, конкретну посаду і місце та рік народження, і дозволяється виносити лише оціночні судження про ті чи інші події, до яких причетні герої цих публікацій, залишаючи категорію звинувачення для суду.

А тому, аби не мати проблем у взаємовідносинах зі службовими особами, які наглядають за дотриманням законодавства, у подальшому, змальовуючи попередньо ті чи інші події, за матеріалами яких ще не має рішення суду, я буду змінювати прізвища героїв своїх публікацій, а їх посади подавати в узагальненій формі. А конкретні прізвища і конкретні посади з прив’язкою до конкретних фактів в моїх публікаціях звучатимуть лише в рамках оприлюднення офіційних документів та в цитатах, взятих із публікацій інших авторів або із моїх власних публікацій, здійснених до моменту вступу в дію вище згаданих законів, які, як відомо, зворотної сили не мають.




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.