Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Новини


25 серпня 2012

Дорогі мої шанувальники! Прийміть від мене найщиріші слова вдячності за Ваші телефонні та СМС-поздоровлення та ті теплі слова, які Ви висловили безпосередньо чи надіслали мені електронною поштою в День незалежності України!

Я дуже радий від того, що поздоровлення надійшли мені і від колишніх соратників по Верховній Раді України, і від молодого поповнення політиків, і від авторитетних нині вінничан, і від членів ректорату та Вченої ради університету, і від представників професорсько-викладацького складу як нашого так і інших університетів Вінниці та України, і від колишніх та нинішніх аспірантів і докторантів, і від активістів студентського самоврядування.

Мені дуже приємно від того, що Ви не забуваєте про те, що я був одним із тих, хто на історичному засіданні Верховної Ради УРСР 24-го серпня 1991 року проголосував за незалежність України, долучившись тим самим до числа творців нашої держави.

Ще раз дякую і бажаю усім дожити до тих часів, коли Україна підніметься як за станом демократії, так і за умовами забезпечення життя до рівня держав Європейського Союзу.

Ваш Борис Мокін




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.