Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Новини


30 вересня 2012

До Вінниці із Києва долетіла радісна звістка про те, що у середу 26 вересня на засіданні Колегії МОНмолодьспорту завідувача кафедри ВЕТЕСК нашого університету Олександра Мокіна, який у кінці минулого року закінчив докторантуру і 20 квітня нинішнього року – в день університету – успішно захистив докторську дисертацію за науковою спеціальністю 01.05.02 «Математичне моделювання та обчислювальні методи», за представленням експертної ради з інформатики, кібернетики та приладобудування, яка на початку вересня прийняла позитивне рішення по змісту та процедурі захисту цієї дисертації, було затверджено в науковому ступені доктора технічних наук.

Тож давайте поздоровимо Олександра Мокіна з цим важливим досягненням і побажаємо йому подальших успіхів на науковій ниві!




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.