Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Новини


10 травня 2013

Обидва ці журналісти для мене є моральними авторитетами, тож коли по відношенню до «перевороту» на каналі ТВі, вони пішли на різні боки «барикади», я не знав кому із них вірити, і хто із них правий.

Але вчора, читаючи інформаційні повідомлення на сайті «Української правди» я натрапив на повідомлення, цитата з якого виглядає так:

 

НОВЕ КЕРІВНИЦТВО ТВІ ХОЧЕ "ПОСУНУТИ" ICTV ТА "НОВИЙ"

Телеканал ТВі має намір вступити в боротьбу за рейтинги з основними каналами України.

Про це заявив телепродюсер, автор концепції каналу ТВі Михайло Крупієвський в інтерв'ю "Комсомольській правді", передають Ukranews.

"Місяців три-чотири у нас буде перехідний етап з "розмовного телебачення" в повноформатне, а вже у вересні плануємо повний рестарт на новий сезон і почнемо боротися за рейтинги – зараз вони мінімальні", – сказав він.

"Плануємо стати повноцінним каналом – безумовно, це не буде "Інтер" або "1+1", але таким телеканалом, як Новий, ICTV, ми обов'язково станемо", – запевнив Крупієвський.

 

Прочитавши це, я зрозумів, що правим є Мустафа Найєм, який в знак протесту проти «перевороту» з частиною журналістів покинув колектив ТВі, оскільки із приведеної вище цитати витікає, що Україна втратила єдиний канал, цілком присвячений розкриттю політичних і комерційних механізмів, з найвищим в Україні рейтингом довіри серед політично активних телеглядачів, і отримала ще один пересічний канал традиційного характеру, причому з керівництвом, яке навіть не планує увійти у число лідерів у цій групі телеканалів, а задовольняється перспективою у майбутньому стати одним із телеканалів другого плану.




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.