Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Новини


31 грудня 2013

Шановні читачі мого сайту! Від щирого серця поздоровляю Вас і Ваші сім’ї з успішним завершенням 2013 року і першими ударами серця в році 2014.

Рокові, що завершується, кожний із Вас зобов’язаний подякувати уже хоча б тому, що він надав можливість Вам зустріти рік наступний та доставив кожному з Вас хоча б кілька миттєвостей радості з того чи іншого приводу – думаю кожен ці миттєвості з легкістю згадає.

А рокові, що наступає, кожен із Вас ввіряє свою долю і вірить, що він своїм плином часу донесе кожного з Вас до свого закінчення і сприятиме втіленню у життя Ваших близько та далекосяжних благочинних планів.

І нехай збудуться, шановні читачі, усі ті благородні наміри, які Ви задумали на благо близьких і рідних Вам людей у Новорічну ніч під дзвін бокалів шампанського в останні секунди року, що витікає з кожного із Вас, щоб канути в Лєту назавжди!

Щастя Вам, любові до усього прекрасного і щирого, успіхів в благородних діяннях, здоров’я і наснаги, підтримки янгола-охоронця та осяяння посмішкою Фортуни!

З повагою до усіх Вас – Борис Мокін




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.