Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Новини


11 березня 2014

Після того, як я виклав на сайті текст відкритого листа міністру Сергію Квіту з 10 запитаннями, з уст працівників нашого університету на мене обрушилась лавина інформації, правдивість якої я вирішив з’ясовувати поетапно, додавши спочатку до тих 10 запитань, які я вже задав міністру у своєму відкритому листі, ще два запитання, а саме:

11. Чи дійсно у жовтні 2013 року міністерство додало нашому університету 515 тисяч гривень для оплати праці професорсько-викладацького складу у зв’язку з продовженням на два місяці терміну підготовки магістрів, і якщо це так, то чому не було скасоване доведене до кафедр начальником навчального відділу Тамарою Савчук скорочення оплачуваного навчального навантаження, а відповідно і чому не були поновлені скорочені до кінця навчального року частки ставок професорсько-викладацького складу? Тим паче, що усе це фінансово скорочене навчальне навантаження викладачами було по факту виконано, але на безоплатній основі? І чи не нагадує це експропріацію адміністрацією університету законно зароблених грошей із гаманців професорсько-викладацького складу?

12. Чи дійсно син нашого ректора, доцент кафедри відновлювальної енергетики і транспортних електричних систем та комплексів Валентин Грабко уже кілька років щомісяця отримує з каси університету за договорами підряду від 2 до 4 тисяч гривень в якості оплати за обслуговування програмного забезпечення бухгалтерії, будучи магістром електромеханіки за основною спеціальністю і кандидатом наук, який захистив дисертацію по вимірюванню температури тепловізорами за науковою спеціальністю? Особливо ж це є дивним, якщо це так, на фоні того, що у нашому університеті є десятки висококласних економістів, які вільно володіють програмуванням і досконало знають програмне забезпечення бухгалтерії, і десятки висококласних спеціалістів з програмування комп’ютерів, які пройшли додаткову підготовку по обслуговуванню програмного забезпечення бухгалтерії і вільно володіють економічною теорією?

Тож від тих ревізорів, які будуть направлені у наш університет для пошуку відповідей на ті 10 запитань, які я задав міністру Сергію Квіту у своєму відкритому листі, працівники ВНТУ будуть чекати відповіді і на ці два додаткові запитання.




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.