Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Новини


15 квітня 2016

14 квітня 2016 року за підтримки 257 народних депутатів України 38-річний Володимир Гройсман за рішенням Верховної Ради України став Прем’єр-міністром України, котрий змінив на цій високій посаді Арсенія Яценюка.

Починаючи з 15-річного віку, Володимир Гройсман демонструє усім, хто його знає, високу ефективність своїх рішень і високі досягнення як у бізнесі так і в роботі на різних як виборних посадах так і на посадах державної служби, починаючи з посади міського голови міста Вінниці і завершуючи керівною посадою в міністерстві та посадою Голови Верховної Ради України, що є свідченням того, що він у дитячому віці вловив посмішку Богині удачі Фортуни.

Я нагадаю, що згідно з міфологією над кожним, хто народжується, в небі пролітає з посмішкою Богиня удачі Фортуна. І життя того, хто повернув очі до неї і вловив її посмішку, в-подальшому супроводжується успіхами в усіх задуманих ним справах.

Нині в Україні багато нерозв’язаних проблем – це і проблема повернення окупованого Росією Криму, це і проблема успішного завершення антитерористичної операції на Донбасі, це і проблема боротьби з корупцією, це і проблема боротьби з бідністю широких верств населення, це і проблема реформування економіки з метою нарощення її потужності, це і проблема судової реформи та реформи усієї правоохоронної системи, це і реформа системи освіти та охорони здоров’я – і ще багато інших проблем, які ляжуть важким тягарем як на прем’єр-міністра, так і на очолюваний ним уряд, який затверджений 269 голосами народних депутатів України.

І хочеться вірити, що Фортуна, яка допомагала Володимиру Гройсману в його попередньому житті, допоможе йому впоратись і з усіма нинішніми проблемами також, і що він стане не лише улюбленцем Фортуни, але і улюбленцем народу, який завдяки старанням як самого Володимира Гройсмана, так і членів очолюваного ним уряду стане жити краще і впевненіше.

І як би кожен із нас особисто не ставився до Володимира Гройсмана, ми повинні сьогодні усі разом побажати йому успіхів, тому що його успіхи стануть і нашими успіхами, а його невдачі боляче вдарять і по кожному із нас.

А на завершення цього матеріалу я хочу звернути вашу увагу, шановні читачі, на те, що життя Голови Комітету з питань освіти і науки Верховної Ради України Лілії Гриневич, котра призначена міністром освіти і науки України, на якій би посаді вона не працювала, теж супроводжується успіхами, що є свідченням того, що в дитинстві вона теж нагороджена посмішкою Фортуни, а тому мені, усе життя якого пройшло в царині освіти, хочеться і їй побажати стати не лише улюбленицею Фортуни, а і улюбленицею народу.




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.