Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Громадська діяльність Публіцистика Вибірковий і, звичайно ж, тенденційний літопис, або я так думаю Розділи книги


6-го травня, у День журналіста представників багатьох ЗМІ запросили до секретаріату президента, де їх поздоровив з професійним святом і вручив багатьом із них нагороди Віктор Ющенко, а також їм була надана можливість ознайомитись зі службовим кабінетом керівника секретаріату Віктора Балоги, в якому раніше працював в часи свого президентства Леонід Кучма. Було продемонстровано і той диван, під яким, начебто, робив свої знамениті записи на диктофон колишній майор охорони Микола Мельниченко.

А у нас в області журналістів для вшанування у зв’язку з професійним святом Вінницька обласна рада, Вінницька обласна державна адміністрація і Вінницька міська рада зібрали в залі засідань облдержадміністрації 5-го травня об 11-й годині. Вшанування з врученням грамот і премій та виступами акторів з концертними номерами тривало дві години. Вручали грамоти і премії журналістам голова Вінницької обласної ради Григорій Заболотний, перший заступник голови Вінницької обласної державної адмінiстрації Валерій Коровій та Вінницький міський голова Володимир Гройсман. Крім того, почесні грамоти від імені Голови Спілки журналістів України Ігоря Лубченка вручив голова Вінницької обласної спілки журналістів Володимир Лисенко.

Я особисто став лауреатом обласної журналістської премії імені Костянтина Гришина — цим відзначена моя історико-публіцистична книжка «Друге дихання, або з чужої пісні слова не викинеш», котра побачила світ на початку нинішнього року. Крім цієї премії я також отримав почесну грамоту за плідну журналістську діяльність за підписом губернатора області Олександра Домбровського та голови обласної ради Григорія Заболотного.

До речі, я уже є автором 9-и історико-публіцистичних книг, уже отримував почесну грамоту за підписом Голови Спілки журналістів України Ігоря Лубченка, але вперше мене визнали як журналіста на офіційному рівні і відзначили в рідній області. І це приємно. Тепер я уже є лауреатом третьої премії Мінвузу УРСР за кращу наукову роботу (монографія «Автоматические регуляторы в электрических сетях», 1987 рік), лауреатом першої премії Мінвузу УРСР за кращу науково-методичну роботу (методика об’єктивного вступу до вузу, методика інтеграції навчання студентів з виробництвом та методика підготовки магістрів наукового напряму, 1991 рік) і лауреатом премії імені Костянтина Гришина (історико-публіцистична книга «Друге дихання, або з чужої пісні слова не викинеш», 2007 рік).




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.