Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Громадська діяльність Публіцистика Продовження вибіркового літопису, або Напередодні та після дострокових виборів


Вінниця: УНІВЕРСУМ-Вінниця, 2008. - 576 с.

Книга ректора Вінницького національного технічного університету, доктора технічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, академіка Академії педагогічних наук України та декількох громадських вітчизняних та міжнародних академій, депутата Верховної Ради УРСР 12-го та Верховної Ради України 1-го скликань, члена Національної спілки журналістів України Мокіна Бориса Івановича є одинадцятою в його документально-публіцистичній серії: «Щоб не було соромно перед дітьми, або рік у політиці» (1991), «Напередодні та трохи згодом» (1992), «Чи те ми робимо?» (1994), «Рік поза політикою, або вінницький детектив» (1996), «Запитання без відповідей» (2000), «Час сподiвань» (2001), «Перші підсумки» (2004), «Що за горизонтом?» (2005), «Друге дихання, або З чужої пісні слова не викинеш» (2006), «Вибірковий і, звичайно ж, тенденційний літопис, або я так думаЮ» (2007).

У книзі в реальному масштабі часу у формі авторських спостережень та роздумів описані події, що відбулися у Вінницькому національному технічному університеті, на Вінниччині та в Україні напередодні та протягом року після дострокових парламентських виборів 2007 року.

Книга буде корисною широкому колу читачів, які цікавляться громадсько-політичним та культурним життям України.

Майбутні покоління студентів Вінницького національного технічного університету зможуть використати книгу як посібник з його історії.




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.