Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Громадська діяльність Публіцистика Продовження вибіркового літопису, або Напередодні та після дострокових виборів Розділи книги


Саме під такою адресою 24 серпня 2007 року запрацював мій сайт в Інтернеті, відкриття якого було присвячене 16-й річниці Незалежності України.

Сайт має такі рубрики: біографія, наукова діяльність, педагогічна діяльність, адміністративна діяльність, громадська діяльність, публіцистика, статті і доповіді, листи і звернення, репліки, поштова скринька.

Поки що в розділ «Публіцистика» внесені лише вихідні дані усіх 10-и книг моєї історико-публіцистичної серії, але після парламентських виборів 30 вересня 2007 року у цьому розділі можна буде прочитати повністю будь-яку із цих книг. Зараз їх зміст я не публікую на сайті лише з однієї причини — на початку вересня вийде з друку моя 10-а книжка цієї серії, яка буде називатись «Вибірковий і, звичайно ж, тенденційний літопис, або я так думаю», — і я хочу, щоб напередодні виборів мої читачі зосередили увагу лише на ній, оскільки саме у цій книзі розповідається про те, як я із нейтрального спостерігача політичних подій перетворився у прихильника Блоку Юлії Тимошенко.




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.