Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Громадська діяльність Публіцистика Завершення вибіркового літопису на папері, або Університету — 50 Розділи книги


12-го січня 2009 року бюро Вінницької обласної партійної організації «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» одноголосно підтримало пропозицію свого голови Юрія Медведєва про обрання до складу бюро замість члена, котрий вибув, Бориса Мокіна — заслуженого діяча науки і техніки України, доктора технічних наук, професора, академіка АПНУ та кількох громадських і міжнародних академій, ректора Вінницького національного технічного університету.

3-го лютого 2009 року Політрада ВО «Батьківщина» своєю постановою № 06-06-117 затвердила рішення бюро Вінницької обласної партійної організації ВО «Батьківщина» про обрання мене до його складу.

Відповідатиму я в обласному бюро за втілення в життя ідей ВО «Батьківщина» в середовищі працівників освіти, науки і культури.

А 23 лютого, в «День захисника Батьківщини», я вперше взяв участь в засіданні бюро Вінницької обласної організації партії ВО «Батьківщина» уже в якості його члена.




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.