Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Громадська діяльність Публіцистика Завершення вибіркового літопису на папері, або Університету — 50 Розділи книги


Два дні підряд — у суботу 15-го листопада та у неділю 16-го листопада, у повторі телеканал «Інтер» транслював багатогодинний святковий концерт, присвячений 70-річчю Леоніда Кучми — людини, яка встигла залишити помітний слід і в освоєнні космосу — на посаді директора знаменитого «Південмашу», і в політиці — на посадах прем’єр-міністра та президента України.

Багато іменитих співаків з України, Росії та Грузії взяли участь у цьому концерті — ми слухали і Кобзона, і Кіркорова, і Повалій, і Бобула, і Лорак, і Білик, і Меладзе, і Ротару, і Гвардцителі, і Малініна, і Могилевську, і Баскова, і юмористів «95 кварталу».

Мене у цьому концерті вразили три речі: по-перше, це те, що зі словами вдячності артистам у кінці Леонід Кучма виступив не державною, а російською мовою, чого він — як двічі президент України — не мав права робити, виходячи зі свого статусу; по-друге, це те, що наш губернатор Олександр Домбровський сидів одразу ж за спиною у Леоніда Кучми, що є свідченням досить близьких ділових і дружніх стосунків між ними — і чи не цим пояснюються вереснево-жовтневі нападки секретаріату Президента України Віктора Ющенка на Вінницького губернатора; а по-третє, це те, як ефектно виглядала Ірина Білик, яка ще не так давно відносилась до естрадних «замухришок», а нині є ефектнішою за Таїсію Повалій і Наталю Могилевську.




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.