Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Громадська діяльність Публіцистика Завершення вибіркового літопису на папері, або Університету — 50 Розділи книги


У понеділок 3-го листопада 2008 року я віддав у типографію останні сторінки «Післямови» до книги: «Продовження вибіркового літопису, або Напередодні та після дострокових виборів», рукопис основного тексту якої відніс до типографії ще півтора місяці тому.

А щоб не розривати «вибірковий літопис», розпочатий відданою до друку книгою, я вирішив у середу, 5 листопада 2008 року, розпочати роботу над наступною книгою, попередньо названою мною: «Завершення вибіркового літопису на папері, або Університету — 50».

Взагалі-то я збирався уже і цю книгу, яка буде дванадцятою в моїй історико-публіцистичній серії, започаткованій у 1991 році, зробити чисто електронною, розмістивши її на моєму сайті і не переймаючись проблемами друку на папері. Але моїм колегам із близького оточення ця ідея не сподобалась, адже 20 квітня 2010 року наш університет відзначатиме своє 50-річчя з дня створення, тож бажано було б, щоб дванадцята книга історико-публіцистичної серії, в якій будуть змальовані події із життя університету з дня виходу у світ попередньої книги і до цієї ювілейної дати, була у бібліотеці у паперовому комплекті з попередніми книгами. Тож під впливом колег я вирішив і цю книгу видрукувати ще в паперовому варіанті, а в електронному варіанті розпочати друк своїх книг, уже починаючи з наступної — тринадцятої.




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.