Мокін Борис Іванович
Мокін Борис Іванович
Головна сторінка  Громадська діяльність Публіцистика Друге дихання, або З чужої пісні слова не викинеш Розділи книги


31 березня у четвер у клубі Адміністрації Президента України на вулиці Банковій відбулися збори Асоціації народних депутатів України попередніх скликань, присвячені 10-річчю створення цієї професійної спілки і переобранню її керівника, який згідно зі статутом АНДУ обирається щороку на 1 рік з правом займати цю виборну посаду не більше трьох років поспіль.

Цього разу на збори з’їхалося біля 200 колишніх народних обранців.

Напередодні до мене звернувся голова Асоціації, народний депутат того ж скликання, що і я, Іван Бойко з проханням надати цій організації 160 примірників моєї останньої книжки «Що за горизонтом?» — для вручення її усім тим народним депутатам, які прибудуть на цьогорічні збори.

Я виконав його прохання. Тож кожному, хто прибув на наші збори, була вручена моя остання книжка, яка лише місяць тому побачила світ.

Оскільки серед прибулих на збори я бачив вихідців зі всіх областей України, то можна констатувати, що після цих зборів не залишиться жодного регіону нашої держави, де б її не було у когось із колишніх народних депутатів України.

Звичайно, ніхто одразу не взявся читати мою книжку — колишні народні обранці спілкувались один з одним в перервах та уважно слухали промовців під час засідання — але, я впевнений, по дорозі додому кожний із них відкриє мою книжку і, думаю, потім не скоро від неї відірветься.

На засіданні ми обрали на третій термін Головою Асоціації Івана Бойка, визнавши його роботу у звітному році задовільною.

Від Верховної Ради України в нашому засіданні взяв участь Голова Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України Валентин Матвєєв.

На заключний фуршет, який відбувся після засідання у їдальні Верховної Ради України, я не пішов, оскільки це заняття для мене є досить нудним і не комфортним.




© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.