Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук
Головна сторінка   Новини 


20 квітня 2011

В №18 за 6-13 квітня 2011 року газети «Освіта» та у №29-30 за 18 квітня 2011 року газети «Освіта України» опубліковано роз’яснення міністерства «Щодо питань працевлаштування випускників вищих навчальних закладів», в якому наведені усі ті аргументи, які сформулював я під час допиту слідчим прокуратури та у своєму «Поясненні» міністру Дмитру Табачнику на звинувачення ревізорів КРУ стосовно нецільового використання більше 10 мільйонів гривень на підготовку спеціалістів за державним замовленням, які не були розподілені на роботу після закінчення університету на підприємства державної форми власності.

Ці ж аргументи були викладені мною у позові до суду, у якому я просив суд відмінити висунуті мені ревізорами КРУ звинувачення у нецільовому використанні бюджетних коштів. Суд задовольнив мій позов, визнавши усі мої пояснення такими, що відповідають чинному законодавству, і слідчий прокуратури теж погодився з ними і відмовився порушувати кримінальну справу. Рішення суду, як і «Пояснення» міністру, теж було направлене до міністерства. І ось тепер, використовуючи майже дослівно мої аргументи, міністерство дало роз’яснення усім вищим навчальним закладам, як спростовувати обвинувачення ревізорів КРУ та слідчих прокуратури з вище вказаного питання.

Пересвідчитись у тому, що у «роз’ясненні міністерства» використані майже дослівно саме мої аргументи із «Пояснення міністру» дуже легко – ви їх можете усі знайти на цьому ж сайті в інформації від 05.07.10 р. «Про абсурдні вимоги ревізорів КРУ», в інформації від 15.07.10 р. «Відповідь Олесі Сафроновій на її публікацію «На злодієві шапка горить» на сайті ІМК», в інформації від 08.10.10 р. «Повідомлення про рішення суду».

До речі, використовуючи перераховані в попередньому абзаці інформаційні матеріали, я міг би подати позов до суду і на журналістку Олесю Сафоронову і на тих керівників міністерства, які замовили їй вище вказану публікацію і надали «фактаж» з акту, складеного ревізорами КРУ, і домогтись прийняття судом рішення про принесення усією цією командою мені вибачення за розповсюдження неправдивої інформації, але я цього робити не буду, оскільки приємно отримувати вибачення від людей, яких ти поважаєш, і які приносять ці вибачення з власної ініціативи. А витрачати час на поїздки до Києва і ходіння по судах задля отримання вибачення від людей, яких ти не поважаєш, то для них забагато честі. Хоча, якщо у когось із цих людей проснеться совість, і хтось із них усе-таки захоче принести мені вибачення письмово чи телефоном, знаючи, що через суд я цього домагатись не збираюсь, то я це вибачення прийму - із милосердя, оскільки не один раз за прожиті роки уже пересвідчився у тому, що мій ангел-хранитель суворо і винахідливо карає без будь-яких винятків усіх тих, хто мені наніс образу і не вибачився.

Версія для друку


[12.06.2023] Про вклад академіка Леоніда Каніщенка в формування майбутнього президента України
[30.12.2022] Кілька слів напередодні 80-річчя про мій вклад у підготовку наукових кадрів
[10.09.2020] Відповідь на запитання, чому я вирішив балотуватись кандидатом у ректори
[08.07.2020] Не робіть, як я!
[07.06.2020] Розповідь про те, як Вінницький міський голова Моргунов втратив 300 голосів
[01.06.2020] Літо у ВНТУ починається з оновлення корпусу деканів
[15.05.2020] Що очікувати після реформування системи захисту дисертацій?
[27.04.2020] Коронавірусні будні університетського професора
[04.03.2020] Весь мир насильно мы разрушим до основанья, а затем - мы наш, мы новый мир построим!
[19.01.2020] «Ніхто не зобов’язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази»
[28.12.2019] Передноворічні роздуми ексректора, який ще працює професором
[21.12.2019] Попри побажання та потуги недоброзичливців академія педагогічних наук продовжує жити
[03.12.2019] Чи варто нашому ректору позитивно реагувати на пропозицію мера міста про передачу частини земельної ділянки університету в комунальну власність?
[30.11.2019] Мої враження від зустрічі з заступником міністра Єгором Стадним
[09.11.2019] Факультету радіоелектроніки - 50
Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.