Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук
Головна сторінка   Новини 


11 серпня 2012

Сьогодні (11 серпня) о 10 годині ранку за багаторічною традицією на університетському стадіоні у присутності абітурієнтів, що вступали до нашого університету, та їхніх батьків і друзів після вступного слова ректора, професора Грабка відповідальний секретар приймальної комісії доцент Сухоруков зачитав списки тих щасливців, які стали студентами 1-го курсу (за державним замовленням) Вінницького національного технічного університету.

Після оголошення прізвища чергового щасливця той покидав трибуну стадіону і виходив на футбольне поле до емблеми саме того із 8 інститутів, на навчання до якого він поступив, для першого знайомства з директором інституту, котрий по закінченню церемонії оголошення списків відводив своїх нових підопічних до навчального корпусу очолюваного ним інституту для висловлення новому поповненню перших настанов.

Серед університетів Вінниці наш університет мав найбільший план державного замовлення (690 місць на стаціонар та 78 місць на заочне відділення) і я, як екс-ректор ВНТУ, дуже радий від того, що приймальна комісія нашого університету успішно провела вступну кампанію і виконала план державного замовлення як за формами так і за усіма напрямами підготовки. Це свідчить у першу чергу про те, що імідж нашого університету залишається стабільно високим, адже кожен абітурієнт мав право подавати заяви про вступ до 5 університетів, на три напрями підготовки в кожному з них, і, будучи зарахованими одразу в декілька університетів, 768 із цих зарахованих вибрали для подальшого навчання саме наш ВНТУ.

А після закінчення церемонії оголошення списків тих абітурієнтів, які вступили до нашого університету на місця державного замовлення, біля приймальної комісії вишикувалась черга тих, хто, не завоювавши право вчитись за державним замовленням, вирішив все-одно навчатись усе-таки у ВНТУ – на умовах надання платних послуг населенню, тобто за контрактом. І, я думаю, що до 25 серпня – дня закінчення прийому на навчання за контрактом, ряди студентів нашого університету поповняться контрактниками за багатьма напрямами підготовки, яких ми маємо станом на сьогодні 25.

Версія для друку


[12.06.2023] Про вклад академіка Леоніда Каніщенка в формування майбутнього президента України
[30.12.2022] Кілька слів напередодні 80-річчя про мій вклад у підготовку наукових кадрів
[10.09.2020] Відповідь на запитання, чому я вирішив балотуватись кандидатом у ректори
[08.07.2020] Не робіть, як я!
[07.06.2020] Розповідь про те, як Вінницький міський голова Моргунов втратив 300 голосів
[01.06.2020] Літо у ВНТУ починається з оновлення корпусу деканів
[15.05.2020] Що очікувати після реформування системи захисту дисертацій?
[27.04.2020] Коронавірусні будні університетського професора
[04.03.2020] Весь мир насильно мы разрушим до основанья, а затем - мы наш, мы новый мир построим!
[19.01.2020] «Ніхто не зобов’язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази»
[28.12.2019] Передноворічні роздуми ексректора, який ще працює професором
[21.12.2019] Попри побажання та потуги недоброзичливців академія педагогічних наук продовжує жити
[03.12.2019] Чи варто нашому ректору позитивно реагувати на пропозицію мера міста про передачу частини земельної ділянки університету в комунальну власність?
[30.11.2019] Мої враження від зустрічі з заступником міністра Єгором Стадним
[09.11.2019] Факультету радіоелектроніки - 50
Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.