Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук
Головна сторінка   Новини 


22 жовтня 2015

Спеціально для любителів анонімного жанру 15 квітня 2014 року я на цьому ж сайті розмістив інформацію під заголовком «Сьогодні я останній раз відповідаю на запитання автора анонімного листа», в якій повідомив, що, починаючи з цієї дати, я читати і коментувати листи без підпису не буду.

І нині, коли я отримую електронного листа через електронну пошту чи паперового листа через канцелярію, я починаю читати його з кінця, тобто спочатку я дивлюсь, чи є під цим листом підпис. Якщо є, то я повертаюсь до початку цього листа і уважно його читаю. Якщо підпису немає, то я не витрачаю час на ознайомлення зі змістом цього листа, а стираю його, якщо він електронний, або відправляю в паперорізальну машинку для перетворення в стружку, якщо лист паперовий.

І незалежно від того, чи ви є моїм прихильником, чи опонентом, чи учасником дискусії, ваш лист мені не цікавий, якщо ви побоялись на ньому поставити свій підпис, оскільки я можу аналізувати чи оприлюднювати лише ту інформацію, у якої є конкретний автор. Адже, по-перше, в анонімці можна написати не лише правду, а й інсинуації, які не відповідають дійсності, а по-друге, сам сповідуючи відкритість, я з повагою ставлюсь лише до тих опонентів чи прихильників, які теж сповідують відкритість і не бояться ставити свій підпис під тим, про що вони пишуть.

Я про це вирішив нагадати у зв’язку з тим, що після виборів ректора в нашому університеті, мені знову почали надходити анонімки, які я, виконуючи раніше дану обіцянку, не читаю, а тому авторам цих анонімок не варто очікувати від мене якоїсь реакції на їхні анонімні повідомлення.

А авторам не анонімних запитань, які у ці передвиборчі дні звертаються до мене з запитанням: «За кого я буду голосувати на виборах до місцевих рад 25 жовтня?» - я дам таку відповідь: «По-перше, я голосуватиму за кандидата від партії ВО «Батьківщина», оскільки саме ця партія найбільш послідовно бореться на усіх рівнях представницької гілки влади за поліпшення життя громадян України, домагаючись підвищення їхніх зарплат і пенсій та зниження кількості і рівня різноманітних платежів, якими обкладається їхнє життєзабезпечення органами адміністративної гілки влади, а по-друге, як радник з питань вищої освіти і науки прем’єр-міністра у період з 2008 по 2010 роки я був і залишаюсь прихильником лідера цієї партії Юлії Тимошенко».

Версія для друку


[12.06.2023] Про вклад академіка Леоніда Каніщенка в формування майбутнього президента України
[30.12.2022] Кілька слів напередодні 80-річчя про мій вклад у підготовку наукових кадрів
[10.09.2020] Відповідь на запитання, чому я вирішив балотуватись кандидатом у ректори
[08.07.2020] Не робіть, як я!
[07.06.2020] Розповідь про те, як Вінницький міський голова Моргунов втратив 300 голосів
[01.06.2020] Літо у ВНТУ починається з оновлення корпусу деканів
[15.05.2020] Що очікувати після реформування системи захисту дисертацій?
[27.04.2020] Коронавірусні будні університетського професора
[04.03.2020] Весь мир насильно мы разрушим до основанья, а затем - мы наш, мы новый мир построим!
[19.01.2020] «Ніхто не зобов’язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази»
[28.12.2019] Передноворічні роздуми ексректора, який ще працює професором
[21.12.2019] Попри побажання та потуги недоброзичливців академія педагогічних наук продовжує жити
[03.12.2019] Чи варто нашому ректору позитивно реагувати на пропозицію мера міста про передачу частини земельної ділянки університету в комунальну власність?
[30.11.2019] Мої враження від зустрічі з заступником міністра Єгором Стадним
[09.11.2019] Факультету радіоелектроніки - 50
Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.