Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук
Головна сторінка   Новини 


26 листопада 2011

У заголовок попередньої моєї публікації (від 20 листопада 2011 року) в розділі «Новини» мого сайту було винесено поставлене мною ж запитання: «Чиї голови «полетять» за публічне приниження президента?»

Львівська газета «Експрес» у публікації "Таємні покровителі «Доктора Пі»" від 24 листопада 2011 року, з якою можна ознайомитись також і на її сайті expres.ua в розділі «газета Експрес-онлайн», дає один із можливих варіантів відповіді на це запитання, в якому згадані поіменно (і здебільшого з портретами) багато із тих людей, завдяки яким випускник Бердичівської школи для дітей з відхиленнями від норми і Козятинського залізничного профтехучилища Андрій Слюсарчук, не маючи ніякої медичної освіти і вищої освіти взагалі, не володіючи ніякими спеціальними знаннями і талантами, досяг тієї слави геніального професора-нейрохірурга з надприродною пам’яттю і з ні з ким не порівняними знаннями функцій мозку, яка ще не так давно супроводжувала кожну появу цього сучасного Остапа Бендера на радіо, телебаченні та на будь-яких зібраннях української еліти, і завдяки якій Комітет з Державних премій України в галузі освіти присудив йому у цьому році Державну премію України, а Президент України Віктор Янукович своїм указом це рішення Комітету затвердив.

Тож усіх читачів мого сайту, які бажають ознайомитись з цим варіантом відповіді, я відсилаю на вказаний вище сайт газети «Експрес», яка до того ж обіцяє у своєму наступному випуску у наступний четвер (1 грудня 2011 року) продовжити публікацію свого розслідування стосовно Андрія Слюсарчука і його покровителів з наведенням ксерокопій документів, котрі супроводжували і присудження йому наукового ступеня доктора медичних наук, і присвоєння вченого звання професора нейрохірургії, і висунення його у парі з його ж шофером на присудження Державної премії України в галузі освіти. Обіцяю, нудно не буде. І Конан Дойль і Ільф з Петровим позаздрили б.

До речі, у №43 за 25 листопада – 2 грудня 2011 року газети «Дзеркало тижня», зміст якого є і на її сайті dt.ua, у публікації Олега Покальчука «Влада й негідники: бій з тінню» в розділі «Соціум» автор подає не лише факти, додаткові до тих, які виявлені стосовно діяльності Андрія Слюсарчука львівськими журналістами газети «Експрес», але і здійснює аналіз самої появи цього псевдопрофесора нейрохірургії, як соціального явища. Теж раджу ознайомитись.

Версія для друку


[12.06.2023] Про вклад академіка Леоніда Каніщенка в формування майбутнього президента України
[30.12.2022] Кілька слів напередодні 80-річчя про мій вклад у підготовку наукових кадрів
[10.09.2020] Відповідь на запитання, чому я вирішив балотуватись кандидатом у ректори
[08.07.2020] Не робіть, як я!
[07.06.2020] Розповідь про те, як Вінницький міський голова Моргунов втратив 300 голосів
[01.06.2020] Літо у ВНТУ починається з оновлення корпусу деканів
[15.05.2020] Що очікувати після реформування системи захисту дисертацій?
[27.04.2020] Коронавірусні будні університетського професора
[04.03.2020] Весь мир насильно мы разрушим до основанья, а затем - мы наш, мы новый мир построим!
[19.01.2020] «Ніхто не зобов’язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази»
[28.12.2019] Передноворічні роздуми ексректора, який ще працює професором
[21.12.2019] Попри побажання та потуги недоброзичливців академія педагогічних наук продовжує жити
[03.12.2019] Чи варто нашому ректору позитивно реагувати на пропозицію мера міста про передачу частини земельної ділянки університету в комунальну власність?
[30.11.2019] Мої враження від зустрічі з заступником міністра Єгором Стадним
[09.11.2019] Факультету радіоелектроніки - 50
Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.