Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук
Головна сторінка   Новини 


11 березня 2014

Після того, як я виклав на сайті текст відкритого листа міністру Сергію Квіту з 10 запитаннями, з уст працівників нашого університету на мене обрушилась лавина інформації, правдивість якої я вирішив з’ясовувати поетапно, додавши спочатку до тих 10 запитань, які я вже задав міністру у своєму відкритому листі, ще два запитання, а саме:

11. Чи дійсно у жовтні 2013 року міністерство додало нашому університету 515 тисяч гривень для оплати праці професорсько-викладацького складу у зв’язку з продовженням на два місяці терміну підготовки магістрів, і якщо це так, то чому не було скасоване доведене до кафедр начальником навчального відділу Тамарою Савчук скорочення оплачуваного навчального навантаження, а відповідно і чому не були поновлені скорочені до кінця навчального року частки ставок професорсько-викладацького складу? Тим паче, що усе це фінансово скорочене навчальне навантаження викладачами було по факту виконано, але на безоплатній основі? І чи не нагадує це експропріацію адміністрацією університету законно зароблених грошей із гаманців професорсько-викладацького складу?

12. Чи дійсно син нашого ректора, доцент кафедри відновлювальної енергетики і транспортних електричних систем та комплексів Валентин Грабко уже кілька років щомісяця отримує з каси університету за договорами підряду від 2 до 4 тисяч гривень в якості оплати за обслуговування програмного забезпечення бухгалтерії, будучи магістром електромеханіки за основною спеціальністю і кандидатом наук, який захистив дисертацію по вимірюванню температури тепловізорами за науковою спеціальністю? Особливо ж це є дивним, якщо це так, на фоні того, що у нашому університеті є десятки висококласних економістів, які вільно володіють програмуванням і досконало знають програмне забезпечення бухгалтерії, і десятки висококласних спеціалістів з програмування комп’ютерів, які пройшли додаткову підготовку по обслуговуванню програмного забезпечення бухгалтерії і вільно володіють економічною теорією?

Тож від тих ревізорів, які будуть направлені у наш університет для пошуку відповідей на ті 10 запитань, які я задав міністру Сергію Квіту у своєму відкритому листі, працівники ВНТУ будуть чекати відповіді і на ці два додаткові запитання.

Версія для друку


[12.06.2023] Про вклад академіка Леоніда Каніщенка в формування майбутнього президента України
[30.12.2022] Кілька слів напередодні 80-річчя про мій вклад у підготовку наукових кадрів
[10.09.2020] Відповідь на запитання, чому я вирішив балотуватись кандидатом у ректори
[08.07.2020] Не робіть, як я!
[07.06.2020] Розповідь про те, як Вінницький міський голова Моргунов втратив 300 голосів
[01.06.2020] Літо у ВНТУ починається з оновлення корпусу деканів
[15.05.2020] Що очікувати після реформування системи захисту дисертацій?
[27.04.2020] Коронавірусні будні університетського професора
[04.03.2020] Весь мир насильно мы разрушим до основанья, а затем - мы наш, мы новый мир построим!
[19.01.2020] «Ніхто не зобов’язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази»
[28.12.2019] Передноворічні роздуми ексректора, який ще працює професором
[21.12.2019] Попри побажання та потуги недоброзичливців академія педагогічних наук продовжує жити
[03.12.2019] Чи варто нашому ректору позитивно реагувати на пропозицію мера міста про передачу частини земельної ділянки університету в комунальну власність?
[30.11.2019] Мої враження від зустрічі з заступником міністра Єгором Стадним
[09.11.2019] Факультету радіоелектроніки - 50
Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.