Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук
Головна сторінка   Новини 


11.03.2008 Лист у ДПА України у відповідь
В понеділок вранці із ДПА України ректору ВНТУ надійшов лист, в якому практично не дано відповіді на ті запитання, які він ставив у листі до Кабміну стосовно упередженості вінницьких податківців при перевірці університету. У зв'язку з цим ректор направив нового листа - тепер уже у ДПА, з проханням все-таки дати відповідь на поставленні запитання.
04.03.2008 На сайті опубліковано нову статтю Бориса Мокіна
У підрозділі "Статті" розділу "Листи, статті, доповіді" розміщено статтю Бориса Мокіна "Ректори не в захопленні..." щодо прийому до ВНЗ за результатами зовнішнього незалежного тестування, опубліковану у "Дзеркалі тижня", № 5 (684) 9-15 лютого 2008.
04.03.2008 Газова атака на територію України в якості салюту на честь нового «Газпромівського» президента Росії
2 березня 2008 року відбулися президентські вибори в Росії. Уже в першому турі цих виборів перемогу здобув Дмитро Медведєв, якого оголосив своїм наступником нинішній президент Росії Володимир Путін, котрий відпрацював на цій посаді 8 років, які вклалися у два допустимі конституційно терміни.
26.02.2008 Про невідповідність заяв і дій головного податківця області Лайтарнюка
У понеділок 25 лютого 2008 року ввечері на одному із телевізійних каналів Вінниччини я подивився передачу, присвячену роботі Державної податкової адміністрації у Вінницькій області.
23.02.2008 У розділі "Педагогічна діяльність" розміщено навчальний посібник
У підрозділі "Навчальні посібники" розділу "Педагогічна діяльність" розміщено навчальний посібник "Математичні методи ідентифікації електромеханічних процесів" (Мокін Б.І., Мокін В.Б., Мокін О.Б., 2005).
23.02.2008 У підрозділі "Репліки" розміщено 2 нових репліки
У підрозділі "Репліки" розділу "Листи, статті, доповіді" розміщено 2 нових репліки щодо підвищення рейтингу Юлії Тимошенко та прогнозу впливу Нестора Шуфрича і Інни Богословської на долю Партії регіонів.
22.01.2008 У підрозділі "Репліки" розміщено 6 нових реплік
У підрозділі "Репліки" розділу "Листи, статті, доповіді" розміщено 6 нових реплік щодо виплати компенсацій вкладникам Ощадбанку, щодо виборів у Грузії, щодо письменника Рогози, щодо видачі Росії Гангана та щодо смерті Кушнарьова.
27.12.2007 Повернення до традиції в призначенні міністра освіти і науки
До останнього дня напередодні голосування за уряд не було зрозуміло, хто ж стане нашим міністром – повернеться Василь Кремень, який є Президентом Академії педагогічних наук України, чи перегорне нову сторінку у своїй біографії В’ячеслав Брюховецький, який 1-го вересня склав з себе повноваження Президента Національного університету «Києво-Могилянська академія» і за Статутом НУ «КМА» не має права обиратись на третій термін. Науково-педагогічною громадськістю України шанси обох розцінювались як однакові, хоча ніхто толком не знав, чи самі вони бажають зайняти цю посаду.
18.12.2007 Поздоровлення Юлії Тимошенко
Поздоровлення Юлії Тимошенко з обранням керівником Кабінету Міністрів України.
17.12.2007 Відгук на публікацію в «Голосі України»
Лист в «Голос України» про незалежне тестування.
05.12.2007 Чергове вручення стипендій Юлії Тимошенко
У середу 5-го грудня у Вінницькому національному технічному університеті відбулося чергове, уже 3-е вручення стипендій Юлії Тимошенко 7 аспірантам, 7 студентам та 7 учням університетської фізико-математичної школи, які виплачуються з фонду Вінницької обласної організації партії «Батьківщина».
05.12.2007 Нагорода
У понеділок 3-го грудня у Національному палаці «Україна» відбулися збори активу «Блоку Юлії Тимошенко», на яких лідер БЮТ Юлія Володимирівна Тимошенко підвела підсумок результатів, отриманих блоком на дострокових парламентських виборах, що відбулися 30 вересня 2007 року, та вручила прапори переможців областям і вимпели обласним центрам, в яких БЮТ виборов 1-е місце на виборах, а також вручила медалі «Видатний учасник виборів 2007 року» тим активістам блоку, які внесли вагомий вклад в перемогу на виборах у тих виборчих округах та на тих виборчих дільницях, де БЮТ отримав найвищі результати.
27.11.2007 Вітання з Днем Народження
Побажання Бориса Мокіна Юлії Тимошенко.
26.11.2007 Ніхто на права студентів оздоровлюватись в санаторії-профілакторії не посягає
19 листопада до університету на ім’я ректора ВНТУ Бориса Мокіна надійшов лист від заступника голови Вінницької обласної державної адміністрації Лідії Спірідонової, а ще через день і від начальника обласного управління освіти Ігоря Івасюка з однією і тією ж вимогою – дати пояснення факту, чому студенти ВНТУ звернулись до Президента України Віктора Ющенка з листом такого змісту: «Ми, студенти Вінницького національного технічного університету, звертаємось до Вас з проханням захистити наші права на оздоровлення в санаторії-профілакторії «Супутник», що являється закладом змішаного типу з харчуванням у їдальні санаторію-профілакторію (75 стаціонарних місць і 25 амбулаторних), який створений у 1982 році і за 25 років оздоровив більше 30 тисяч студентів та більше 6 тисяч викладачів»
25.11.2007 Звинувачення за межами логіки і законодавства
23 листопада у п’ятницю зранку до університету зателефонувала головний спеціаліст одного із відділів департаменту вищої освіти нашого міністерства Олександра Семілетова з вимогою негайно надіслати до міністерства пояснення ректора з приводу недовиконання на 12 осіб нашим університетом плану державного замовлення на спеціалістів.
25.11.2007 І навчальні плани підготовки програмістів у нас сучасні, і видумки Степанця про хабарництво не знайшли підтвердження
Як уже повідомлялось раніше на цьому сайті, кілька тижнів тому на 1-й програмі Українського радіо та в деяких місцевих газетах прозвучало звинувачення молодіжної організації «Наше Поділля», очолюваної Юрієм Степанцем, на адресу 4 університетів Вінниці у тому, що у них процвітає хабарництво при складанні студентами іспитів. І конкретизувалось, що студенти-програмісти дають хабарі за те, щоб не вчити застарілі програми. Оскільки програмістів готує із перерахованих 4 університетів лише наш, то рішенням ректорату було створено комісію по перевірці цієї інформації.
25.11.2007 Роздуми Бориса Мокіна про Голодомор
У суботу 24 листопада увесь український народ о 16 годині запалив свічки в пам’ять про тих 10 мільйонів співвітчизників, які померли голодною смертю в період 1932-33 років. Це вже була друга хвиля Голодомору.
18.11.2007 Роздуми про Великих українців
16 листопада увечері я подивився передачу Савіка Шустера «Великі українці». Задумка Савіка Шустера, звичайно ж, є цікавою, але її реалізація, на мій погляд, є абсолютно не адекватною. Не може бути експертом та частина нашого народу, яку хлібом не корми, а дай можливість послати СМС чи зателефонувати на якусь стадію з того чи іншого приводу. А більшість серйозних людей ні СМС слати не будуть, ні по телефону не дзвонитимуть. А ті кілька серйозних людей, що зібралися у студії, не можуть репрезентувати усіх інших серйозних людей.
18.11.2007 Академічні новини
У четвер та п’ятницю 15 і 16 листопада відбулися загальні збори Академії педагогічних наук України, присвячені відзначенню 15-річчя від дня її заснування та переобранню на новий 5-річний термін керівних органів.
07.11.2007 Приємні новини
Із Румунії повернулась команда студентів-програмістів нашого університету, яка в період з 18 по 21 жовтня брала участь у регіональному півфіналі тридцять другої щорічної міжнародної олімпіади з програмування АСМ-2007, що проводиться під егідою фірми ІВМ, фінал якої наступного року відбудеться в період 6 по 10 квітня в канадському місті Банф-Спрінгс в університеті Альберти.
Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.