Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук
Головна сторінка   Новини 


13.03.2011 Апеляційна скарга
Інформація про дату засідання Київського апеляційного суду та зміст апеляційної скарги на рішення Голосіївського районного суду міста Києва за позовом Євгена Суліми до Бориса Мокіна про захист честі, гідності та ділової репутації.
10.03.2011 Вінниччина журналістська (і моє місце в ній)
Під такою назвою (без слів, виділених дужками) у січні нинішнього року вийшла книга покійного голови Вінницької обласної організації Національної спілки журналістів України Володимира Лисенка, який минулого року помер після важкої хвороби на 71 році життя, встигнувши в останні відведені йому земні дні завершити підготовку до друку рукопису цієї книги.
06.03.2011 Чому я образився на проректора з виховної роботи
У четвер 3-го березня 2011 року за 10 хвилин до 18-ї години мені зателефонувала проректор з виховної роботи нашого університету, доцент Анна Писклярова і запросила до актового залу, де о 18 годині повинен був розпочатись традиційний конкурс «Міс ВНТУ», започаткований ще мною у бутність ректором Вінницького політехнічного інституту разом з тодішнім проректором з виховної роботи, доцентом Тамарою Буяльською.
02.03.2011 Роздуми над публікацією Остапа Дроздова зі Львова
Сьогодні на календарі вівторок 1-го березня 2011 року. Щойно в №34-35 за 25-26 лютого російськомовного варіанту газети «День» я прочитав статтю Остапа Дроздова «Ледокол не может плавать в болоте, или почему Лина Костенко не должна приезжать во Львов».
27.02.2011 Візит губернатора до Вінницького національного технічного університету
У четвер 24 лютого 2011 року о 15 годині на засідання Вченої ради нашого університету завітав голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига. Його супроводжували заступник губернатора з гуманітарних питань Спірідонова та заступник начальника обласного управління освіти Бадюк.
22.02.2011 Перші здобутки міністра Дмитра Табачника у ВНТУ після того, як він зусиллями свого першого заступника Євгена Суліми домігся позбавлення мене ректорських повноважень
У понеділок 21 лютого 2011 року, розгорнувши останнє число щотижневика «Зеркало недели» (№6 за 19-25 лютого 2011 р.), я ознайомився зі статтею «Дорогу осилит тот, кто правильно выбрал направление», яку написала Наталія Шульга, котра представляє Український науковий клуб.
13.02.2011 Кілька думок з приводу демаршу Ліни Костенко
Сьогодні інтелектуали всієї України зачитуються нещодавно опублікованим першим прозовим романом під назвою «Записки українського самашедшего» геніальної української поетеси Ліни Костенко.
12.02.2011 Звернення до читачів мого сайту
Щодо Закону України "Про захист персональних даних".
29.01.2011 Інформація про те, що ректор - це не лише посада, а і статус, який є довічно дійсним як за життя особи, ним у якийсь період удостоєної, так і після її смерті
У середу 26 січня 2011 року у Києві на засіданні докторської спецради при НДІ педагогіки Національної академії педагогічних наук України відбувся публічний захист кандидатської дисертації в галузі педагогічних наук моєю аспіранткою заочної форми підготовки Оленою Слободянюк, яка працює асистентом кафедри інженерної і комп’ютерної графіки Вінницького національного технічного університету.
25.12.2010 Другий відкритий лист міністру Дмитру Табачнику
Другий відкритий лист міністру Дмитру Табачнику, спричинений призначенням Євгена Суліми першим заступником міністра.
22.12.2010 Інформація про другий похід у Голосіївський районний суд
Сьогодні у середу 22 грудня о 12 годині дня розпочалося друге засідання з моєю участю Голосіївського районного суду міста Києва по розгляду цивільної справи №2-6134/10 за позовом Суліми Є.М. до Мокіна Б.І., ТОВ «Діджитал Венчез» та ТОВ «Українське незалежне інформаційне агентство новин» про захист честі, гідності та ділової репутації.
09.12.2010 Інформація про звернення до Прем’єр-міністра України
Сьогодні на календарі 9 грудня – Всесвітній день боротьби з корупцією. Саме у цей день я вирішив оприлюднити на сайті своє звернення до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, яке я передав в урядовий секретаріат 23 листопада 2010 року і яке має такий вигляд:
23.11.2010 Інформація про засідання суду
Інформація про засідання Голосіївського районного суду по розгляду позову заступника міністра Євгена Суліми до мене – тепер уже колишнього ректора ВНТУ Бориса Мокіна.
10.11.2010 ЗВЕРНЕННЯ
до ректорів, які разом зі мною – тоді ще ректором Вінницького національного технічного університету Борисом Мокіним 19 травня 2010 року звітували на кадровій комісії міністерства про свою роботу, а після звітування були запрошені на додаткову співбесіду з заступником міністра Євгеном Сулімою і разом зі мною чекали у його приймальні виклику до кабінету на співбесіду, яка з кожним із нас тривала не довше кількох хвилин.
03.11.2010 Інформація про судовий позов Є.Суліми
Інформація про судовий позов заступника міністра освіти і науки Євгена Суліми до колишнього ректора ВНТУ Бориса Мокіна та агентства УНІАН.
08.10.2010 Повідомлення про рішення суду
22 вересня 2010 року Вінницький окружний адміністративний суд завершив розгляд позову Вінницького національного технічного університету до Контрольно-ревізійного управління у Вінницькій області по визнанню протиправними висновків комісії КРУ, яка протягом березня і квітня 2010 року здійснювала ревізію планово-фінансової діяльності університету за період з 01.012008 р. по 01.03.2010 р. і згідно зі складеним нею актом звинувачувала адміністрацію університету у здійсненні порушень планово-фінансової дисципліни та чинного законодавства.
06.10.2010 Завершення вибіркового літопису на папері, або Університету — 50
На сайті опубліковано нову 12-у книгу Бориса Мокіна з його відомого документально-публіцистичного циклу. Цю книгу читають депутати, міністри, губернатори, ректори, академіки. Тепер її може прочитати кожен.
03.09.2010 Інформація про вибори ректора Вінницького національного технічного університету
У четвер 2-го вересня о 14 годині 30 хвилин в актовому залі Вінницького національного технічного університету розпочалося засідання Конференції трудового колективу по виборах ректора.
17.08.2010 Розповідь про неприємності, що трапилися у п’ятницю 13 серпня
Виявляється саме у цей день наш міністр Дмитро Табачник провів прес-конференцію, на якій озвучив попередні підсумки вступної кампанії.
03.08.2010 Свіжі новини про «благодійний внесок» для міністерства та ситуацію з конкурсом на заміщення вакантної посади ректора ВНТУ
У п’ятницю 30 липня в мої руки потрапила копія листа т.в.о. міністра внутрішніх справ С.Є. Попкова до народного депутата України Лесі Оробець, в якому їй повідомлялось про результати проведеного працівниками цього правоохоронного відомства розслідування за інформацією, оприлюдненою у моєму відкритому листі міністру освіти і науки Дмитру Табачнику.
Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.