Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук
Головна сторінка   Новини 


21.07.2010 Інформація про те, як заступник міністра Євген Сулима на прикладі ректора ВНТУ Бориса Мокіна продовжує демонструвати усім ректорам, що їх чекає в разі непокори
Інформація про те, як заступник міністра освіти і науки Євген Сулима на прикладі виконувача обов’язків ректора Вінницького національного технічного університету Бориса Мокіна продовжує демонструвати усім ректорам, що їх чекає в разі, якщо вони теж відмовляться заплатити 59 тисяч гривень харківській фірмі «Модерн ХХІ» за «виготовлення вікон» для міністерства.
15.07.2010 Відповідь Олесі Сафроновій на її публікацію «На злодієві шапка горить!», опубліковану на сайті «Інтермедіа консалтинг» 06.07.2010 р.
Відповідь Олесі Сафроновій на її публікацію «На злодієві шапка горить!», опубліковану на сайті «Інтермедіа консалтинг» 06.07.2010 р.
13.07.2010 Відгук на телепрограму «Максимум в Україні»
Саме таку назву має програма тележурналіста Олександра Ільїних, яка виходить щонеділі о 19 годині 40 хвилин на телеканалі ICTV після рекламного блоку. Олександр Ільїних взяв у мене інтерв’ю з приводу мого відкритого листа міністру Дмитру Табачнику 30 червня, з’явившись у мене в кабінеті через півгодини після моєї телефонної розмови з міністром.
11.07.2010 Виклик до міністерства
У четвер 8 липня зранку мені зателефонувала секретарша директора Департаменту кадрової роботи Міністерства освіти і науки України Сергія Баранова-Мохорта і передала від нього запрошення прибути до департаменту у першій половині наступного дня.
07.07.2010 Пам’яті Віктора Скопенка
6 липня газети і телебачення принесли звістку, що 5 липня після важкої хвороби на 75 році пішов з життя колишній ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка, академік Національної академії наук України та Національної академії педагогічної наук України, Герой України, двічі Лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, доктор хімічних наук, професор Віктор Васильович Скопенко, який очолював головний університет України 23 роки — з 1985 по 2008 роки. Чотири роки він очолював паралельно і Вищу Атестаційну Комісію України, навівши у ній порядок і встановивши принциповість в прийнятті рішень.
05.07.2010 Про абсурдні вимоги ревізорів КРУ
Протягом кількох весняних місяців університет перевіряла бригада ревізорів обласного КРУ. І лише у п’ятницю 25 червня вони нарешті принесли свій припис, стосовно виявлених, на їх думку, порушень, яких у приписі виявилось п’ять.
03.07.2010 Пост-постскриптум до відкритого листа міністру
Пост-постскриптум до відкритого листа міністру
25.06.2010 Відкритий лист міністру освіти і науки України Д.В. Табачнику (оновлено)
Відкритий лист міністру освіти і науки України Д.В. Табачнику + Постскриптум + Пост-постскриптум (від 03.07.2010)
16.06.2010 Останні університетські новини
«Рейтинг ТОП 200 Україна» - ми знову 19-ті і кращі на Вінниччині!
22.05.2010 І знову «знак божий», але тепер уже для Віктора Януковича
У суботу зранку переглянув газети, що накопичились майже за тиждень у зв’язку з моїм перебуванням на цьому тижні у відрядженні. Одна інформація в газеті «Киевские ведомости» за 18 травня мене зацікавила настільки, що я вирішив її процитувати. Це лише один абзац із матеріалу «Семерка» для Медведева» Юлії Кім, присвяченому візиту російського президента в Україну.
25.04.2010 Перше підсумкове розширене засідання нового складу колегії міністерства освіти і науки України під головуванням міністра Дмитра Табачника
У четвер 22 квітня о 10-й годині 12 хвилин ранку у Харкові в актовому залі Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого розпочалося перше розширене засідання нового складу колегії МОН України під головуванням міністра Дмитра Табачника, в якому взяли участь на запрошення міністра ректори усіх вищих навчальних закладів України III та IV рівнів акредитації, а також голови рад директорів вищих навчальних закладів I та II рівнів акредитації і начальники обласних управлінь освіти та заступники голів обласних державних адміністрацій, що опікуються питаннями освіти.
25.04.2010 Вінницькому національному технічному університету – 50
Ось і настав цей довгожданий день – вівторок 20 квітня 2010 року, до якого колектив нашого вищого навчального закладу активно готувався останні півроку – Ювілейний День 50-річчя Вінницького національного технічного університету.
21.04.2010 Чи має моральне право президент держави заради підняття іміджу позбавляти країну цінностей, до створення яких він ніякого відношення не мав?
Це запитання постало перед кожним громадянином України після того, як Президент України Віктор Янукович на самміті у Нью-Йорку зробив заяву про відмову України від тих 90 кг високозбагаченого урану, який їй дістався у спадок від Радянського Союзу, та про готовність передати цей уран Росії для його подальшого використання за призначенням.
09.02.2010 Аналіз другого туру виборів президента України
Станом на ранок вівторка 9 лютого до ЦВК уже надійшла інформація з 99,51% виборчих дільниць. За цією інформацією у неділю 7 лютого за кандидата у президенти України Віктора Януковича віддали свої голоси 48,83% від числа тих, хто прийшов на виборчі дільниці, за кандидата у президенти України Юлію Тимошенко — 45,59%, а проти обох проголосували 4,37%.
03.02.2010 Відповідь на анонімну листівку під девізом «Що він скаже завтра?»
У середу 3-го лютого в навчальних корпусах і студентських гуртожитках нашого університету на коридорних підвіконнях кількох поверхів були залишені кимсь пачки анонімних листівок без підписів однакового змісту, які починались запитанням: «Що він скаже завтра?»
31.01.2010 Кожен юнак для прищеплення відповідальності зобов’язаний відсидіти у в’язниці
У суботу 30 січня телебачення принесло нам висловлювання кандидата у президенти України Віктора Януковича про те, що він не вбачає нічого поганого у тому, що в юності двічі відсидів у в’язниці, оскільки в’язниця прищепила йому почуття відповідальності.
29.01.2010 Геніальний хід Юлії Тимошенко у відповідь на виклик, кинутий опозицією і псевдо соратниками з парламентської коаліції
У четвер 28 січня Верховна Рада України, зібравшись на вимогу парламентської фракції Партії регіонів на позачергове засідання, відправила у відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, мотивуючи це тим, що він замість збереження нейтралітету, оскільки є головним міліціонером країни, здійснював відкриту підтримку на президентських виборах у першому турі лише одного кандидата у президенти — Юлію Тимошенко.
27.01.2010 Зустріч Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко з активом Вінниччини
У вівторок 26 січня о 18 годині в актовому залі Вінницької обласної телерадіокомпанії, який вміщує 700 глядачів, розпочалася зустріч Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко з активом Вінниччини, до якого за формальними ознаками відносять керівників усіх рівнів обласної та районних державних адміністрацій, керівників обласної та районних депутатських рад, міських та селищних голів, керівників обласних громадських та партійних організацій, керівників крупних фірм та промислових підприємств, а також керівників освітньої галузі та вищих навчальних закладів усіх рівнів акредитації.
23.01.2010 Доповнення до аналізу 1-го туру виборів президента України
Як ми виявили уже в процесі голосування 17 січня, до виборчих списків на університетських виборчих дільницях не були включені не лише студенти 1-го курсу, які поселились у наші студентські гуртожитки у вересні 2009 року, і не були вилучені зі списків виборців не лише випускники 2009 року, які проживали в гуртожитках, про що ми уже знали ще в останні дні перед виборами, але змінити ситуацію адміністрації університету виявилось не під силу, але у ці списки не були включені також і студенти 2-го курсу, які поселились у наші гуртожитки у вересні 2008 року, і не були вилучені зі списків виборців випускники 2008 року, які проживали в гуртожитках. Тож реально зі студентів, які нині проживають у наших гуртожитках, мали можливість за списками проголосувати лише 1000 осіб із 2400.
20.01.2010 Два характерні у період сесії телефонні дзвінки
У вівторок 19 січня протягом дня я двічі змушений був давати негативні відповіді на телефонні дзвінки керівників обласних організацій різних рівнів. Стосувалися ці дзвінки одного і того ж — підсумків складання екзаменаційної сесії окремими студентами нашого університету.
Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.