Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук
Головна сторінка   Новини 


13.09.2011 Інформація про створення у ВНТУ первинної організації Національної спілки журналістів України
У вівторок 13 вересня у Вінницькому національному технічному університеті під головуванням члена бюро Вінницької обласної організації Національної спілки журналістів України, професора Мокіна Б. І. відбулося засідання ініціативної групи по створенню у ВНТУ первинної організації НСЖУ.
03.09.2011 Репортаж про посвяту у першокурсники Вінницького національного технічного університету
У середу 31 серпня за тим же сценарієм, що був розроблений ще у 1992 році проректором з виховної роботи Тамарою Буяльською і перед цим уже 18 разів реалізований та неоднократно описаний у книжках моєї історико-публіцистичної серії, на університетському стадіоні відбулася традиційна посвята у першокурсники Вінницького національного технічного університету, у присутності їх батьків і друзів, що заповнили трибуни стадіону.
23.08.2011 Звернення до читачів мого сайту в переддень 20-річчя незалежності України
Шановні читачі мого сайту! Оскільки я не президент, не прем’єр-міністр і навіть уже не ректор університету, то в переддень святкування 20-річчя незалежності нашої держави я звертаюсь не до усіх громадян України і навіть не до усіх студентів та викладачів Вінницького національного технічного університету, яким керував з середини 1989 року і по вересень 2010 року, а звертаюсь я лише до читачів мого сайту.
18.08.2011 Хто наступний?
Щойно на сайті УНІАН ознайомився з матеріалом Маші Міщенко від сьогоднішнього числа (17 серпня 2011 року) під заголовком: «Олександра Кужель: злиття нашої партії з Регіонами закриє Тігіпкові президентство», у якому заступник Сергія Тігіпка по партії «Сильна Україна» Олександра Кужель коментує рішення лідера цієї партії влити очолювану ним партію в ряди правлячої Партії регіонів — рішення, вперше озвученого вчора, до речі, не самим Сергієм Тігіпком, а формальним лідером Партії регіонів Миколою Азаровим.
07.08.2011 Роздуми вголос з приводу арешту у залі суду екс-Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко
Так склалися обставини, що у п’ятницю я включив телевізор лише о 21 годині, вирішивши прослухати випуск новин на «5 каналі», котрий, на мою думку, на сьогодні залишився єдиним у нашій країні, на якому можна послухати з приводу певної політичної події при викладі новин не лише точку зору влади, але і альтернативну точку зору опозиції.
03.07.2011 Мене знову обрано до складу бюро Вінницької обласної організації партії ВО «Батьківщина»
У суботу 2-го липня 2011 року відбулася конференція Вінницької обласної організації партії ВО «Батьківщина», лідером якої є Юлія Тимошенко.
27.06.2011 Хто зацікавлений у тому, щоб у нинішньої нашої влади притупився інстинкт самозбереження?
У п’ятницю 24 червня 2011 року у Печерському районному суді міста Києва розпочався суд над лідером основної опозиційної сили, екс-прем’єром України Юлією Тимошенко за звинуваченням у перевищенні влади і службових повноважень під час укладання газових контрактів з Росією у 2009 році.
19.06.2011 Роз'яснення щодо особливостей застосування у вищій школі щойно прийнятих антикорупційних законів
7 квітня 2011 року Президент України Віктор Янукович підписав проголосовані Верховною Радою України Закон України «Про засади запобігання і протидії корупції», який далі я називатиму Закон ПЗЗПК, та Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за корупційні правопорушення», який є невід’ємним доповненням до Закону ПЗЗПК і який далі я називатиму Закон ПВЗДЗАУ.
12.06.2011 Аналіз телешоувізійної відповіді міністра Дмитра Табачника президенту Віктору Януковичу
Як повідомили усі провідні ЗМІ, 3 червня на засіданні Ради Регіонів Президент України Віктор Янукович сказав: «Хочу попередити пана Табачника разом із Сафіулліним: якщо ви будете проводити таку політику, яка сьогодні не єднає молодь, а змушує виходити на вулиці з різними гаслами, ви закінчите тим, чим закінчили ваші попередники на минулому засіданні уряду. – Це дуже швидко закінчиться».
06.06.2011 Інформація для випускників шкіл і їх батьків
У №20 за 4 червня 2011 року щотижневика «Дзеркало тижня» опубліковано рейтинг вищих навчальних закладів України в 2011 році – «ТОП-200 Україна».
15.05.2011 Інформація про виконання мною рішення Голосіївського районного суду м. Києва за позовом Суліми Є.М.
Третій відкритий лист міністру МОНМС Табачнику Д.В., надісланий мною на виконання рішення Голосіївського районного суду м. Києва
11.05.2011 Репортаж про друге засідання Київського апеляційного суду
Репортаж про друге засідання Київського апеляційного суду, на якому розглядалась моя апеляційна скарга на рішення Голосіївського районного суду міста Києва за позовом Євгена Суліми до мене та двох інформаційних агентств і журналістки Світлани Кузьменко.
02.05.2011 Чому недоцільно передавати Міністерству освіти і науки, молоді та спорту медичні і аграрні університети
Після розміщення на сайті публікації, присвяченої перспективам створення у Вінниці державного університету на базі Вінницького національного технічного і Вінницького державного педагогічного університетів та Вінницького економічного інституту Київського національного торгівельно-економічного університету, по лінії сайтового зворотного зв’язку я отримав кілька альтернативних відгуків, в яких мої опоненти намагаються переконати мене у тому, що і Вінницький національний медичний університет, і Вінницький національний аграрний університет необхідно теж передавати у підпорядкування Міністерству освіти і науки, молоді та спорту (МОНМС), і усі вінницькі університети після цієї передачі об’єднувати в один університет у структурі МОНМС.
25.04.2011 Урочистості з нагоди 51-ї річниці з дня створення нашого вищого навчального закладу
У середу 20 квітня 2011 року ми відзначали «День університету», а точніше 51-у річницю з дня створення нашого вищого навчального закладу, який стартував у 1960 році у вигляді загальнотехнічного факультету Київського інституту інженерів харчової промисловості, у 1967 році став Вінницьким філіалом Київського політехнічного інституту, у 1974 році перетворився у Вінницький політехнічний інститут, на базі якого у 1994 році було створено Вінницький державний технічний університет, котрий у 2003 році отримав статус національного і з тієї пори є Вінницьким національним технічним університетом.
20.04.2011 А чи не варто після такого роз’яснення міністерства його керівникам і журналістці Олесі Сафроновій принести мені вибачення?
В №18 за 6-13 квітня 2011 року газети «Освіта» та у №29-30 за 18 квітня 2011 року газети «Освіта України» опубліковано роз’яснення міністерства «Щодо питань працевлаштування випускників вищих навчальних закладів», в якому наведені усі ті аргументи, які сформулював я під час допиту слідчим прокуратури та у своєму «Поясненні» міністру Дмитру Табачнику на звинувачення ревізорів КРУ стосовно нецільового використання більше 10 мільйонів гривень на підготовку спеціалістів за державним замовленням, які не були розподілені на роботу після закінчення університету на підприємства державної форми власності.
08.04.2011 Вінницький державний університет - міф чи реальність?
Про перспективу об’єднання кількох Вінницьких університетів за сценарієм створення Криворізького державного університету.
06.04.2011 Враження від роману Василя Шкляра «Залишенець. Чорний Ворон»
У понеділок (4 квітня 2011 р.) я завершив читання роману Василя Шкляра «Залишенець. Чорний Ворон», яке розпочав у четвер минулого тижня.
01.04.2011 Команда КВН радистів запізнилась на один рік
У четвер 31 березня увечері в актовій залі відбулася університетська фінальна гра «Клубу веселих і найкмітливіших» на Кубок ВНТУ за участю чотирьох інститутських збірних нашого університету.
26.03.2011 Про 9 мільйонів
Коментар до заключного слова ректора на засіданні Вченої ради університету. Та ще раз про конкурс "Міс ВНТУ 2011".
17.03.2011 Перше засідання Київського апеляційного суду тривало три хвилини
У середу 16 березня 2011 року о 12 годині 40 хвилин в залі №1008 Київського апеляційного суду розпочалося перше засідання судової колегії у складі трьох суддів (усі жінки) по розгляду моєї апеляційної скарги на рішення Голосіївського районного суду міста Києва, зі змістом якої можна ознайомитись у моєму попередньому повідомленні на цьому ж сайті.
Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.