Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук
Головна сторінка   Новини 


22.01.2012 Чи могла б собі дозволити таке людина, хоч якось причетна до науки?
У четвер 19 січня 2012 року львівські журналісти Світлана Мартинець та Ігор Починок у львівському щотижневику «Експрес» та на його сайті під заголовком «Підроблений геній Пі» опублікували чергову статтю із їхньої серії, присвяченої розвінчанню псевдопрофесора, псевдодоктора, псевдомедика Андрія Слюсарчука, котрий у своєму житті окрім початкової школи навчався лише у двох професійно-технічних училищах – на штукатура та на швачку і жодного дня не навчався у будь-якому вищому навчальному закладі.
18.01.2012 Слова вдячності за поздоровлення з днем народження
3-го січня я відзначив свій 69-й рік народження.
15.01.2012 Декілька слів «з чужого голосу» про зрадництво
На сайті «Української правди» 11 січня з’явилася стаття екс-голови Держкомпідприємництва України Олександри Кужель «Щурячі аджиліті», в якій висловлено кілька цікавих думок стосовно зрадництва. Пропоную читачам мого сайту укорочено-комбіновану цитату з цієї статті, під якою можу підписатись і я:
08.01.2012 А я сумніваюсь у тому, що соборність і свобода - це синоніми!
Як нам усім стало відомо з повідомлень ЗМІ, нинішній президент України Віктор Янукович напередодні Нового Року своїм Указом ліквідував введене Указом попереднього президента України Віктора Ющенка у 2005 році свято Дня Свободи, котре Україна святкувала в пам’ять про Помаранчеву революцію кожного року 22 листопада.
29.12.2011 Новорічні побажання екс-ректора ВНТУ читачам сайту
Добігає кінця рік дві тисячі одинадцятий від народження Христа. Для більшості із Вас, шановні читачі мого сайту, він був не простим.
24.12.2011 Ще один варіант відповіді на запитання: «Чиї голови «полетять» за публічне приниження президента?»
В інформації, розміщеній на моєму сайті 20 листопада 2011 року під заголовком «Чиї голови «полетять» за публічне приниження президента?», я поставив це запитання як риторичне після ознайомлення з першою публікацією львівської журналістки Світлани Мартинець у львівському щотижневику «Експрес», присвяченою афері віку, провернутій Андрієм Слюсарчуком, відомим як «Доктор Пі», за допомогою кількох освітянських чиновників, кількох прокурорських працівників та кількох науковців.
18.12.2011 Доля генерала Норьєги як попередження для правителів держав, причетних до знищення політичних опонентів не політичними методами
На минулому тижні у віці 77 років вийшов із французької в’язниці екс-президент Панами, генерал Норьєга, який відсидів у цій в’язниці 17 з половиною років за відмивання «брудних» коштів, розміщених у французьких банках.
10.12.2011 А чи не станеться отак?
У жовтні та листопаді 2011 року Кабмін України видав кілька доленосних розпоряджень, за одним із яких у підпорядкування Міністерству освіти і науки, молоді та спорту передані вищі навчальні заклади медичного профілю, а за іншими у підпорядкування МОНМС передані аграрні вищі навчальні заклади та залізничні.
03.12.2011 Чому у Німеччині немає бажаючих встановлювати пам’ятники Гітлеру, а в Україні бажаючі встановлювати пам’ятники Сталіну знаходяться?
Чому у Німеччині немає бажаючих встановлювати пам’ятники убивці мільйонів людей Гітлеру, а в Україні знаходяться бажаючі встановлювати пам’ятники його політичному двійнику Сталіну, який убив людей навіть більше ніж Гітлер?
26.11.2011 Один із можливих варіантів відповіді на запитання: «Чиї голови «полетять» за публічне приниження президента?»
У заголовок попередньої моєї публікації (від 20 листопада 2011 року) в розділі «Новини» мого сайту було винесено поставлене мною ж запитання: «Чиї голови «полетять» за публічне приниження президента?»
20.11.2011 Чиї голови «полетять» за публічне приниження президента?
30 вересня 2011 року Президент України підписав Указ про присвоєння звання перших лауреатів нещодавно започаткованої Державної премії України в галузі освіти великій групі іменитих українських освітян, серед яких виявився і професор-нейрохірург із Національного університету «Львівська політехніка», доктор медичних наук з нейрофізіології Андрій Слюсарчук (Доктор Пі), якого нагороджено за створення методології запам’ятовування людським мозком великих масивів інформації.
14.11.2011 Інформація про чергові річні збори НАПНУ і пропозицію помиритись з Євгеном Сулімою
У четвер 10 листопада 2011 року відбулися чергові річні збори Національної академії педагогічних наук України, головував на яких Президент НАПНУ, академік Василь Кремень.
11.11.2011 Кілька додаткових аргументів на підтримку гіпотези професора Бебіка
У кінці жовтня і на початку листопада у вихідні дні, слухаючи по першому каналу дротового радіо авторську передачу, яку веде професор Бебік із університету «Україна», я почув висловлену ним цікаву гіпотезу стосовно фігурантів битви на Куликовому полі, що відбулася у 1380 році.
31.10.2011 Роздуми про час
В останній день жовтня, прогулюючись біля головного корпусу університету і споглядаючи хід електронно-стрілкового годинника, нещодавно вмонтованого в скляну стіну на вході до цього корпусу, я замислився над роллю часу у нашому житті — у житті  кожного індивідуума і кожної матеріальної субстанції — і прийшов до висновку, що час — це і є Головний Бог у нашому Всесвіті, котрий генерує часове поле, яке, розбігаючись своїми силовими лініями в усі боки, формує простір, в точках біфуркації якого в результаті концентрації часу формується матерія у вигляді зірок і галактик, котра продовжує рух у тому ж напрямку, в якому рухаються силові лінії часу, її сформувавшого.
25.10.2011 Цікаво, чим же керувався наш президент?
Цікаво, чим же керувався наш президент, відмовившись виконати обіцянку, дану західним політикам, звільнити від кримінального переслідування Юлію Тимошенко?
12.10.2011 Про один із можливих варіантів розвитку подій після завершення суду над Юлією Тимошенко
Сьогодні усі, хто є небайдужим до долі України, намагаються спрогнозувати, що буде після того, як у вівторок 11 жовтня 2011 року суддя Печерського суду міста Києва Родіон Кірєєв засудив екс-прем’єр-міністра України і лідера української опозиції Юлію Тимошенко до 7 років ув’язнення та штрафних санкцій у півтора мільярди гривень.
02.10.2011 Святкове звернення до усіх працівників Вінницького національного технічного університету
Сьогодні на календарі маємо неділю 2 жовтня 2010 року. Оскільки перша неділя жовтня в Україні — це одночасно і День працівників освіти, то я, як почесний ректор ВНТУ, вважаю своїм моральним обов’язком поздоровити усіх Вас, шановні працівники і студенти, аспіранти та докторанти нашого університету, з нашим професійним святом і побажати Вам досягти якомога більших успіхів на освітній і науковій нивах, а також і в особистому житті.
24.09.2011 Три висновки, що напрошуються з «букетного» самосуду над Дмитром Табачником
Станом на сьогодні немає жодного «живого» сайту, в якому не було б хоча б якихось коментарів стосовно події, що відбулася у четвер 22 вересня під час відкриття міністром освіти України Дмитром Табачником Форуму міністрів освіти європейських країн, котрі зібралися у Києві для визначення подальших перспектив розвитку освітньої галузі.
22.09.2011 Кілька слів про ставлення до нашого міністра Дмитра Табачника української діаспори у США
Відкривши сайт «Української правди» у публікації від 22 вересня 2011 року під заголовком «Діаспора таки влаштувала Януковичу «теплий прийом», на фото у виконанні Олега Медведєва з-поміж інших лозунгів в руках демонстрантів біля будівлі ООН у США, де у ці дні перебував наш президент, я побачив і лозунг «Табачника — геть!
16.09.2011 Інформація для тих читачів мого сайту, які не читають газету «День»
У №160-161 за 9-10 вересня 2011 року Ігор Лосєв у своїй черговій і цікавій, як завжди, публікації «О чем «плачут» в Киеве и Москве?» аналізує у тому числі і дискусію (стосовно ролі Дмитра Табачника в українській історії) між професором Гаранем із НАУКМА та журналістом Чаленком, влаштовану Євгеном Кисельовим у його програмі на телеканалі «Інтер».
Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.