Недостатньо  знати,  необхідно  вміти  ці  знання  застосувати!  Недостатньо  бажати,  потрібно  і  робити!
  Б.І. Мокін
Головна сторінкаДодати в Вибране

основне
Новини
Біографія
Наукова діяльність
Педагогічна діяльність
Адміністративна діяльність
Громадська діяльність
Листи, статті, доповіді
Зворотній зв'язок

Пошук

Мій акаунт на Facebook
Пошук
Головна сторінка   Новини 


02.04.2014 Поки я задаю запитання міністру щодо ректора Грабка, народний депутат О.Бригинець щодо ректора Бобала уже пише друге звернення до Генерального прокурора
Сьогодні, скориставшись порадою одного з викладачів НУ «Львівська політехніка», я вийшов на сайт народного депутата Олександра Бригинця, на якому прочитав наступну інформацію, опубліковану 18-го березня 2014 року під заголовком: «Керівники «Львівської політехніки» роками грабували студентів та викладачів»
29.03.2014 Відповідь на докір, закинутий мені після засідання Вченої ради університету одним із її членів
У останній четвер березня нинішнього року, тобто позавчора, відбулося засідання Вченої ради університету, одним із питань, розглянутих на якому, був звіт головного бухгалтера Ліани Нечепуренко за отримання університетом і використання фінансів у 2013 році.
26.03.2014 Відповідь на запитання, поставлені у листі, присвяченому діяльності студентської профспілки університету
У вівторок 25 березня я отримав електронного листа, присвяченого студентській профспілці нашого університету, в якому мені поставлено три запитання. Цитую ту частину цього листа, в якій сформульовані ці запитання:
21.03.2014 Стосовно оплати праці за викладання в групах, що мають у своєму складі менше 6 студентів
У середу 19 березня я отримав електронного листа, в якому мені поставлене запитання стосовно законності введення так званого «консультативного навчання» в групах, що мають у своєму складі менше 6 студентів стаціонару або менше 5 студентів заочної форми навчання.
18.03.2014 «Тож чому, Борисе Івановичу, про усі ці порушення ви згадали лише зараз?»
Я очікував, що у понеділок 17 березня на черговому засіданні ректорату ректор нашого університету Грабко нарешті озвучить текст мого відкритого листа міністру Сергію Квіту та опублікованого на моєму сайті постскриптуму до цього листа і звернеться до членів ректорату за порадою, як йому на усе це реагувати.
16.03.2014 Про те, що мої публікації на сайті - це не «ніж у спину ректора», а намагання боротись з корупцією «з відкритим забралом»
У неділю вранці 16 березня на мій сайт надійшов коротенький лист наступного змісту – цитую: «припиніть це неподобство. можливо ваші доведення Вам видаються бездоганними, але Ви тут не теореми доводите, і з людської точки зору те, як Ви всаджуєте ножа в спину ректора нічого окрім особистої відрази не викликає»
14.03.2014 Відповідь автору листа, в якому він соромить мене за те, що я оприлюднив інформацію про додатковий заробіток сина ректора
У кінці дня 11 березня з мого сайту надійшов лист, в якому автор соромить мене за те, що я оприлюднив інформацію про додатковий заробіток сина ректора – Валентина Грабка, хоча, нагадаю, оприлюднив я у вигляді запитання лише те, про що в загальному плані усі знали і без мене і передавали з вуст в уста.
11.03.2014 Ще два запитання, на які хотілось би отримати відповідь працівникам ВНТУ одночасно з відповідями на ті 10 запитань, що поставлені у листі до міністра
Після того, як я виклав на сайті текст відкритого листа міністру Сергію Квіту з 10 запитаннями, з уст працівників нашого університету на мене обрушилась лавина інформації, правдивість якої я вирішив з’ясовувати поетапно, додавши спочатку до тих 10 запитань, які я вже задав міністру у своєму відкритому листі, ще два запитання, а саме:
05.03.2014 Одна із версій за що, кому і скільки, або, здається, ревізори час марно не витратять
28 лютого 2014 року на цьому ж сайті був опублікований «Відкритий лист міністру освіти і науки Сергію Квіту з десятьма запитаннями люстраційного характеру», а 2 березня 2014 року опублікований «Постскриптум до відкритого листа міністру освіти і науки Сергію Квіту, або продовження процесу люстрації».
02.03.2014 Постскриптум до відкритого листа міністру освіти і науки Квіту, або продовження процесу люстрації
Уже після того, як я розмістив на своєму сайті «Відкритий лист міністру освіти і науки Сергію Квіту з десятьма запитаннями люстраційного характеру», читаючи стрічку новин соціальної мережі Фейсбук, я наштовхнувся на повідомлення від Інни Совсун під заголовком: «Рейтинг прозорості національних ВНЗ», в якому вона запрошувала усіх бажаючих ознайомитись з останніми матеріалами Центру дослідження суспільства, очолюваного нею до призначення на посаду першого заступника міністра освіти і науки України.
28.02.2014 Відкритий лист міністру освіти і науки Сергію Квіту з десятьма запитаннями люстраційного характеру
Шановний пане міністре! Оскільки в Україні розпочався процес люстрації чиновників різних рівнів і різних відомств, які, переступаючи через закони, вірою і правдою служили режиму Віктора Януковича, не забуваючи при цьому і про власні інтереси, то за покликанням совісті і заради торжества справедливості вирішив долучитись до цього процесу і я.
27.02.2014 Привітання соратникам по боротьбі і друзям
Від щирого серця вітаю лідера об’єднаної опозиції Арсенія Яценюка з призначенням Верховною Радою України Прем’єр-міністром України, мого друга і земляка Вінницького міського голову Володимира Гройсмана з призначенням на посаду Віце-прем’єр-міністра, а соратника по боротьбі з корупцією у міністерстві освіти і науки, ректора Національного університету «Києво-Могилянська академія», професора Сергія Квіта з призначенням на посаду міністра освіти і науки!
23.02.2014 22 числа через 22 роки після проголошення незалежності Україна стартувала в демократичне майбутнє
У суботу 22 лютого 2014 року на двох засіданнях Верховної Ради України народними депутатами України була проголосована низка доленосних Постанов, що вступили в силу з моменту їх прийняття, а тому Україна, починаючи з цього дня, почала жити з дотриманням положень, що покладені в їх основу.
21.02.2014 Мій короткий аналіз нинішньої ситуації в Україні
Вчора, а це був четвер 20 лютого 2014 року, в день, в який в країні було оголошено траур за загиблими за час політичного протистояння Майдану з владою, кількома кілерами зі снайперських гвинтівок, використовуючи лігва, влаштовані за свідченнями журналістів на даху готелю «Україна» та у приміщенні клубу Кабінету Міністрів України, було убито біля 100 цивільних громадян України, що мітингували на Майдані Незалежності та на вулиці Грушевського.
18.02.2014 Про некоректність «Інтерівських» натяків стосовно майбутнього України на прикладі Боснії і Герцеговини
У неділю 16 грудня 2014 року у вечірній підсумковій програмі новин на телеканалі «Інтер» було змальовано нинішній жахливий стан однієї з балканських країн, яка носить назву «Боснія і Герцеговина» (Боснія від назви річки Босна, Герцеговина від герцогського титулу першого воєводи цієї землі).
15.02.2014 Розвіявся ще один міф із числа створених у нашому університеті
У середу 12 лютого у нашому університеті відбулося перше засідання спеціалізованої вченої ради по захисту кандидатських та докторських дисертацій за спеціальностями з математичного моделювання, комп’ютерних систем та інформаційних технологій, перезатвердженої на новий трирічний термін Колегією МОН України у січні цього року.
08.02.2014 Цікавинки із газети «Вінницькі РЕАЛії», які свідчать про початок боротьби з корупцією в освіті
У №6 від 5 лютого 2014 року газети «Вінницькі РЕАЛії» опубліковано статтю Джамала Рушдієва «В январе «убоповцы» уличили в админкоррупции 9 депутатов».
01.02.2014 І знову про факультети!
У вищі навчальні заклади надійшов наказ міністра освіти і науки України № 26 від 11.01.2014 року «Про затвердження Типових штатних нормативів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації», зареєстрований в Мін’юсті України 17 січня 2014 р. за № 97/24874.
26.01.2014 Поділ вздовж Дніпра уже був - чи уникнемо поділу поперек?
У 1660 році під час повторного гетьманування молодшого Богданового сина Юрія Хмельницького Україна поділилась по Дніпру на Правобережну, більшість наступних гетьманів якої або дружили з поляками, або намагались з ними дружити, або підкорялись їм, та Лівобережну, усі гетьмани якої (і навіть Іван Мазепа в усі роки гетьманування окрім останнього) були покірними московському царю і сприяли зміцненню його влади у цьому українському краї. І такий поділ існував більше 150 років – аж до підкорення Польщі Російською імперією.
19.01.2014 Усе проходить, пройде і це!
Нині в Україні усі небайдужі дорослі люди висловлюють ті чи інші судження стосовно тих законів, які були прийняті Верховною Радою України у четвер 16 січня 2014 року.
Сторінки:    < попередня сторінка  6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Головна сторінкаДодати в Вибране
© 2007-2015. Персональний сайт Мокіна Б.І. Усі права захищено. Несанкціоноване використання матеріалів сайту не дозволяється. У випадку використання цих матеріалів на інших сайтах не допускається будь-яке редагування тексту, а посилання на даний сайт є обов`язковим.